0800 64 600 hallo@officeangels.be

HEMELSE HEFBOOM

ANGEL MODE

Angel Mode is ideaal voor groeiende bedrijven die hun processen willen stroomlijnen, of voor ondernemers die klaar zijn om te delegeren maar de controle willen behouden.

Jouw C-taken zijn onze A-taken

ANGEL MODE ABONNEMENT

Met een engel in Angel Mode aan je zijde kun je je focussen op het grote plaatje, terwijl wij de details verzorgen. Het resultaat? Een soepel draaiend bedrijf en meer ruimte voor wat echt telt: jouw visie waarmaken.

3% korting

Angel mode

HEMELSE HEFBOOM

Perfect voor ambitieuze ondernemers die hun bedrijf naar het volgende level willen tillen.

1.026
995
RCloudwerkruimte
RTaakplanner
RAlle diensten
Customer Success Angel
Deze zakenvrouw doet beroep op een Freelance Office Angels die haar helpt met administratieve taken.

CONTACTEER ONS VANDAAG

Klaar om je bedrijf vleugels te geven? Stap vandaag nog over naar Angel Mode

Klaar om een versnelling hoger te schakelen? Met Angel Mode til je je bedrijf naar het volgende niveau. Deze formule is ontworpen voor ambitieuze ondernemers die net dat beetje extra ondersteuning nodig hebben om hun doelen te bereiken.

Boost je bedrijf met Angel Mode

6 Redenen om te kiezen voor Angel Mode

Toegewijde ondersteuning

Je krijgt een vaste Customer Success Angel toegewezen. Deze expert wordt jouw rechterhand, begrijpt je bedrijf door en door en zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Slimme taakplanning

Met onze geavanceerde taakplanner houd je moeiteloos overzicht over alle lopende projecten. Deadlines halen wordt een makkie.

Professionele uitstraling

Een eigen @officeangels.be e-mailadres geeft je communicatie direct een professionele boost. Handig voor het delegeren van taken of het beheren van specifieke projecten.

Meer voor minder

Profiteer van 3% korting op onze uurtarieven. Hoe meer je gebruikt, hoe meer je bespaart.

Cloudwerkruimte

Je krijgt toegang tot een uitgebreide digitale werkomgeving waar je eenvoudig kunt samenwerken met je team en onze Angels. Deel documenten, communiceer efficiënt en houd alles overzichtelijk op één centrale plek.

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Angel Mode groeit mee met je behoeften. Schaal eenvoudig op of af naarmate je bedrijf evolueert. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat je altijd de juiste hoeveelheid ondersteuning hebt, precies wanneer je het nodig hebt.

1
2
3
4
5
6

Wist je dat Office Angels al in hun eerste jaar de prijs voor Beloftevolle KMO heeft gewonnen?