+3215151860 hallo@officeangels.be

Office Angels

Onze diensten

Er zijn heel wat zaken die we kunnen doen voor jou en jouw bedrijf.
Onze Office Angels zijn hybride assistenten die tijdelijk of vast inzetbaar zijn.
Bekijk hieronder ons aanbod aan diensten.

Wat we doen voor jou

Administratieve activiteiten moeten worden voltooid en verwerkt, of je nu op het veld, in de tuin of op een bouwplaats werkt. Hier volgen enkele voorbeelden van hoe wij jou kunnen helpen.

Aankoopbeheer

Agendabeheer

Credit Control

Data-input en typewerk

E-Mailbeheer

Facturatie

Grafisch werk

IT-Infrastructuur

Offertes opvragen

Office Management

Personeel

Planning en organisatie

Relatiebeheer

Sales leads opvolgen

Sociale Media

Telefoonbeheer

Vertaalwerk en copywriting

Het is niet gemakkelijk om teksten te schrijven. De taak van een copywriter is de juiste woorden te kiezen om situaties uit te leggen. We kunnen teksten voor je schrijven en vertalen van het Nederlands naar het Engels en Frans, en omgekeerd, maar we kunnen vertaling en copywriting ook aan deskundigen delegeren.

Websitebeheer

Specifieke taken

Vond je geen informatie omtrent jouw bedrijfsspecifieke taken. Ben je op zoek naar een opdracht dat we niet opgelijst hebben? Contacteer ons nu via onderstaande knop!

Bekijk onze oplossingen per sector

We zijn zo divers en flexibel dat we in heel veel laatjes passen. We hebben er onze taak van gemaakt om jou per sector de belangrijkste taken op te lijsten. Zo krijg je een idee van wat we kunnen en waar onze talenten en skills toepasselijk zijn.

Onze prijzen

Wij werken in het volste vertrouwen. Jouw onderneming behandelen we alsof het onze eigen onderneming is. Transparantie begint bij een open prijszetting.