0800 64 600 hallo@officeangels.be

Office angels

contacteer ons

Onze organisatie en onze medewerkers hebben een passie voor wat ze doen, maar we weten ook dat persoonlijke relaties belangrijk zijn in het zakenleven. Daarom nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen en een gesprek te plannen waarin we elkaar beter kunnen leren kennen. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en je verwachtingen.

Hoofdkantoor

Wayenborgstraat 8
2800 Mechelen

Google Maps

Contact & info

0800 64 600
hallo@officeangels.be

BE 0786.838.363

Openingsuren

Maandag tot vrijdag
9:00 – 17:30

 

Contacteer ons

Begin vandaag nog met het vereenvoudigen van je zakelijke leven! Het invullen van ons contactformulier is de eerste stap naar het effectief beheren en uitbesteden van je B- en C-taken.

Bij Office Angels begrijpen we hoe kostbaar je tijd is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw unieke behoeften.

Laat ons je helpen om meer ruimte in je agenda te creëren, zodat je je kunt focussen op wat echt belangrijk is voor je bedrijf.

Vul nu het formulier in en één van onze Customer Success Angels zal spoedig contact met je opnemen om je zakelijke uitdagingen om te zetten in kansen.

Administratieve opvolging
Met Vethotools zijn we gespecialiseerd in het verkopen van zandstraalmachines en al de bijhorende componenten. ...
Lees meer
Thomas Verbist
Met Vethotools zijn we gespecialiseerd in het verkopen van zandstraalmachines en al de bijhorende componenten. Ik zou me het liefst bezighouden met de verkoop van de machines en dankzij Office Angels kan ik dat nu. Zij doen de volledige administratie. Ook houden ze een oogje in het zeil bij de late betalers.
Administratieve opvolging
Thomas Verbist
Vetho Tools
Groei en structuur
Office Angel Vincent ondersteunt me als zaakvoerster bij de groei en structurering van Asbest Checker...
Lees meer
Feebe De Vis
Office Angel Vincent ondersteunt me als zaakvoerster bij de groei en structurering van Asbest Checker. Na elke meeting voel ik weer een nieuwe lading energie en inspiratie. Vincent inspireert me niet enkel maar rijkt ook tools én methodes aan om effectief aan de slag te gaan, waardoor we onze vooruitgang ook echt kunnen vaststellen. Zijn positiviteit en meedenkend vermogen werken enorm aanstekelijk, ik ben dan ook enorm tevreden van de samenwerking met dit engeltje!
Groei en structuur
Feebe De Vis
Asbest Checker
Open communicatie
De open communicatie met Vincent en angel Erika hebben er voor gezorgd dat we een...
Lees meer
Lynn Vandecappelle
De open communicatie met Vincent en angel Erika hebben er voor gezorgd dat we een optimale en efficiënte samenwerking konden opstellen.
Open communicatie
Lynn Vandecappelle
LynnCo
Boenk erop
Boenk er op! Zo is onze samenwerking met Office Angels, en specifiek met Henk die ...
Lees meer
Ittai De Vree
Boenk er op! Zo is onze samenwerking met Office Angels, en specifiek met Henk die voor ons de Sales doet. We hebben er nu een sales bij die onze business begrijpt, en die bij klanten overkomt alsof hij al jaren voor ons werkt, maar niet op onze loonlijst staat. Hij komt zeer goed over bij onze klanten, en bezorgt ons leads aan de lopende band. Wanneer we die leads vervolgens gaan binnenkoppen, krijgen we niets dan complimenten over hoe hij het aanpakt. Voor ons is deze samenwerking alvast een succes!
Boenk erop
Ittai De Vree
Slash9 Productions
Elke stap van het proces
We gebruiken Office Angels voor elke stap van het offerteproces. De deals opvolgen, prospect bellen, ...
Lees meer
Kristof De Vos
We gebruiken Office Angels voor elke stap van het offerteproces. De deals opvolgen, prospect bellen, en afspraken plannen. We gebruiken een checklist tijdens het telefoongesprek om te bepalen welke offerte nodig is. We kunnen veel werk besparen door de juiste mensen hun werk te laten doen. Ik kan rekenen op een topteam met Office Angels.
Elke stap van het proces
Kristof De Vos
LHS Global
Orde op zaken
Als zaakvoerster van een KMO kom je handen te kort. Office Angels ondersteunt mij om ...
Lees meer
Liesbeth Demolder
Als zaakvoerster van een KMO kom je handen te kort. Office Angels ondersteunt mij om de zaken in orde te brengen die anders blijven liggen en die veel mentale energie vragen. Het aanbod aan services op maat en de flexibele opstelling vind ik geniaal. En dit alles gebeurt in vertrouwen.
Orde op zaken
Liesbeth Demolder
Raygun

Heb je nog vragen?

Bekijk zeker onze FAQ’s onder Aanbod. Daar vind je al heel wat antwoorden op veelgestelde vragen.