+3215151860 hallo@officeangels.be

Maak kennis met onze

HR Angels

Vind het juiste personeel voor je bedrijf met HR Angels

Professionele HR-experts om je te helpen bij het aannemen en evalueren van werknemers

Als freelancer heb je veel vrijheid en flexibiliteit, en soms kun je je ook eenzaam of geïsoleerd voelen. Hoe zorg je ervoor dat je deel uitmaakt van een team, ook al werk je op afstand of voor verschillende opdrachtgevers? In deze blogpost geven we je enkele praktische tips en advies om je verbonden te voelen met je collega's en samen te werken aan succesvolle projecten.

Uitgebreide HR-diensten

HR Angels biedt uitgebreide HR-diensten om je te helpen bij het aannemen en beoordelen van medewerkers. Ons team van ervaren HR-professionals heeft uitgebreide kennis van de juridische aspecten rondom het aannemen van personeel en kan je adviseren over het aannemen en beoordelen van werknemers op een manier die past bij de cultuur en doelen van je organisatie. We bieden een scala aan diensten, van hulp bij het opstellen van functiebeschrijvingen tot het uitvoeren van achtergrondcontroles en begeleiding bij het inwerken van werknemers.

Deskundig advies

Ons team van HR-experts is er om je het advies en de begeleiding te geven die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je het juiste personeel voor je bedrijf aanneemt. We kunnen je helpen bij het opstellen van functiebeschrijvingen die een nauwkeurige weergave zijn van de rol en verantwoordelijkheden van de functie, en we bieden begeleiding bij het inwerken en evalueren van werknemers. We geven ook advies over juridische aspecten zoals arbeidscontracten en werknemersrechten.

Oplossingen op maat

Bij HR Angels begrijpen we dat elk bedrijf anders is en dat elke organisatie zijn eigen unieke behoeften heeft. Daarom bieden we oplossingen op maat om aan jouw specifieke eisen te voldoen. Ons team van ervaren HR-professionals werkt met je samen om een plan op maat te maken dat past bij de cultuur en doelen van jouw organisatie. We geven je het advies en de begeleiding die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je het juiste personeel voor je bedrijf aanneemt.

Wat levert een HR Angel jou op?

  • Onboardingprocessen stroomlijnen om nieuwe werknemers snel aan de slag te helpen
  • Een positieve bedrijfscultuur ontwikkelen om werknemers te behouden en te binden voor succes op de lange termijn
  • Juridische risico’s beperken door veelzijdig HR-advies
  • Zorgen voor naleving van werknemersvoorschriften en wetten
  • Datagestuurde inzichten gebruiken om weloverwogen beslissingen te nemen die in lijn zijn met de bedrijfsdoelstellingen

Office angels

Office Angels zijn verantwoordelijk voor het verzamelen, organiseren en verspreiden van informatie en documenten binnen een organisatie. Ze helpen leiders en andere teamleden met hun dagelijkse taken en zorgen voor een efficiënte en nauwkeurige administratie.

Maak kennis

Sales angels

Sales Angels helpen jouw klanten bij het kiezen en kopen van artikelen of diensten. Ze zijn klantvriendelijk, spraakzaam, energiek en servicegericht, met als doel de klanten tevreden te stellen en de verkoop te verhogen.

Maak kennis

Web angels

Web Angels maken en beheren websites. Ze zijn verantwoordelijk voor het ontwerp, de functionaliteit en de interactiviteit van een website. Ze doen dit zonder de veiligheid en gebruikerservaring uit het oog te verliezen.

Maak kennis

IT angels

IT Angels werken als systeembeheerder in je bedrijf. Ze kijken naar oplossingen om je werkstromen te automatiseren en zorgen ervoor dat je digitale vrijheid krijgt.

Maak kennis

Marketing angels

Marketing Angels maken reclame voor uw merk, goederen of diensten. Ze onderzoeken de eisen en voorkeuren van de doelgroep, stellen een actieplan op en voeren het uit.

Maak kennis

Training angels

Training Angels maken en geven opleidingen die passen bij jouw situatie. Zij zijn experts in hun vakgebied en helpen jou en je studenten verder.

Maak kennis

Project angel

Project Angels zijn projectmanagers die projecten en evenementen leiden. Zij zijn vooral goed in het communiceren, het creëren van een structuur, het houden van het overzicht en het aansturen.

Maak kennis

HR angel

HR Angels zijn experts die helpen bij het aannemen en evalueren van werknemers. Ze zorgen ervoor dat het HR-beleid en de HR-procedures worden gevolgd op een manier die past bij de cultuur en de doelen van de organisatie.

Maak kennis

Legal angel

Legal Angels bieden begeleiding met betrekking tot wettelijke rechten en verantwoordelijkheden, helpen met de naleving van GDPR-regelgeving en houden zich bezig met het beoordelen en opstellen van contractuele overeenkomsten.

Maak kennis

Business angel

Business Angels spelen een actieve rol bij het vaststellen van bedrijfsdoelen en strategische doelstellingen. Ze bieden suggesties om processen te verbeteren en resultaten te optimaliseren.

Maak kennis

Office angels

Maak kennis

Sales angels

Maak kennis

Web angels

Maak kennis

IT angels

Maak kennis

Marketing angels

Maak kennis

Training angels

Maak kennis

Project angel

Maak kennis

HR angel

Maak kennis

Legal angel

Maak kennis

Business angel

Maak kennis

CONTACTEER.ONS

Waar vind je ons?

Wayenborgstraat 8,
2800 Mechelen
M-V: 8:00 – 17:00

Office Angels Hotline:
+32 15 15 18 60

BTW BE0786.838.363

Copyright © 2024 • Deze beleving werd volledig ontwikkeld door ons eigen team Office Angels.