+3215151860 hallo@officeangels.be

Maak kennis met onze

IT Angels

Haal het maximale uit je digitale uitdagingen met IT Angels

Professionele systeembeheerders, specialisten in cloudoplossingen en
IT-ondersteunend personeel

Als freelancer heb je veel vrijheid en flexibiliteit, en soms kun je je ook eenzaam of geïsoleerd voelen. Hoe zorg je ervoor dat je deel uitmaakt van een team, ook al werk je op afstand of voor verschillende opdrachtgevers? In deze blogpost geven we je enkele praktische tips en advies om je verbonden te voelen met je collega's en samen te werken aan succesvolle projecten.

Software-oplossingen

De IT Angels zijn er om je te helpen de perfecte softwareoplossingen te vinden voor jouw digitale uitdagingen. Of je nu een CRM, factureringsportal, kassa- en inventarisatiesysteem of een softwarepakket voor het administratieve en projectmatige beheer van je hele bedrijf nodig hebt, de IT Angels hebben het voor je. Ze helpen je de perfecte oplossing te vinden voor jouw behoeften.

Microsoft 365 Toepassingen

De IT Angels zijn ook ervaren in het helpen met je Microsoft 365 toepassingen. Als algemeen beheerder kunnen ze je helpen met de installatie van Office-pakketten zoals Word, Excel en PowerPoint, maar ook SharePoint en Outlook voor je e-mail- en agendabeheer. Met hun hulp weet je zeker dat je gegevens veilig worden beheerd.

Niet langer een luxe

Een IT Engel is tegenwoordig geen luxe meer. Met hun hulp weet je zeker dat je digitale uitdagingen altijd up-to-date zijn en dat je veilig online kunt werken. Haal het maximale uit je digitale uitdagingen met de hulp van de IT Angels. 

Wat levert een IT Angel jou op?

  • Ze zorgen voor de beveiliging en betrouwbaarheid van IT-systemen om het bedrijf te beschermen tegen kwetsbaarheden
  • Systeemprestaties bewaken en tijdig ondersteuning bieden bij technische problemen
  • Een centraal contactpunt bieden voor alle IT-gerelateerde problemen, zodat medewerkers efficiënter toegang hebben tot ondersteuning
  • Het risico op downtime door onvoorziene technische fouten verminderen met proactieve onderhouds- en bewakingsdiensten

Office angels

Office Angels zijn verantwoordelijk voor het verzamelen, organiseren en verspreiden van informatie en documenten binnen een organisatie. Ze helpen leiders en andere teamleden met hun dagelijkse taken en zorgen voor een efficiënte en nauwkeurige administratie.

Maak kennis

Sales angels

Sales Angels helpen jouw klanten bij het kiezen en kopen van artikelen of diensten. Ze zijn klantvriendelijk, spraakzaam, energiek en servicegericht, met als doel de klanten tevreden te stellen en de verkoop te verhogen.

Maak kennis

Web angels

Web Angels maken en beheren websites. Ze zijn verantwoordelijk voor het ontwerp, de functionaliteit en de interactiviteit van een website. Ze doen dit zonder de veiligheid en gebruikerservaring uit het oog te verliezen.

Maak kennis

IT angels

IT Angels werken als systeembeheerder in je bedrijf. Ze kijken naar oplossingen om je werkstromen te automatiseren en zorgen ervoor dat je digitale vrijheid krijgt.

Maak kennis

Marketing angels

Marketing Angels maken reclame voor uw merk, goederen of diensten. Ze onderzoeken de eisen en voorkeuren van de doelgroep, stellen een actieplan op en voeren het uit.

Maak kennis

Training angels

Training Angels maken en geven opleidingen die passen bij jouw situatie. Zij zijn experts in hun vakgebied en helpen jou en je studenten verder.

Maak kennis

Project angel

Project Angels zijn projectmanagers die projecten en evenementen leiden. Zij zijn vooral goed in het communiceren, het creëren van een structuur, het houden van het overzicht en het aansturen.

Maak kennis

HR angel

HR Angels zijn experts die helpen bij het aannemen en evalueren van werknemers. Ze zorgen ervoor dat het HR-beleid en de HR-procedures worden gevolgd op een manier die past bij de cultuur en de doelen van de organisatie.

Maak kennis

Legal angel

Legal Angels bieden begeleiding met betrekking tot wettelijke rechten en verantwoordelijkheden, helpen met de naleving van GDPR-regelgeving en houden zich bezig met het beoordelen en opstellen van contractuele overeenkomsten.

Maak kennis

Business angel

Business Angels spelen een actieve rol bij het vaststellen van bedrijfsdoelen en strategische doelstellingen. Ze bieden suggesties om processen te verbeteren en resultaten te optimaliseren.

Maak kennis

Office angels

Maak kennis

Sales angels

Maak kennis

Web angels

Maak kennis

IT angels

Maak kennis

Marketing angels

Maak kennis

Training angels

Maak kennis

Project angel

Maak kennis

HR angel

Maak kennis

Legal angel

Maak kennis

Business angel

Maak kennis

CONTACTEER.ONS

Waar vind je ons?

Wayenborgstraat 8,
2800 Mechelen
M-V: 8:00 – 17:00

Office Angels Hotline:
+32 15 15 18 60

BTW BE0786.838.363

Copyright © 2024 • Deze beleving werd volledig ontwikkeld door ons eigen team Office Angels.