+3215151860 hallo@officeangels.be

onze diensten

we focussen ons op 6 sectoren

Er zijn heel wat sectoren die gebruik kunnen maken van onze diensten,
maar hieronder lichten we de 6 sectoren op waar wij ons op concentreren.
Op die manier blijven wij gefocust werken en zijn we een heel pak efficiënter.

Voor wie werken wij?

Elke onderneming of zelfstandige heeft unieke arbeidsomstandigheden. De methodische aanpak van twee bedrijven zijn soms radicaal tegengesteld. Je hebt flexibele werknemers nodig die de structuur van het bedrijf begrijpen en de essentiële kennis en ervaring kunnen aanvullen.

01

Land, tuin -en bouwsector

In de land, tuin -en bouwsector komen alle aspecten van het werken met klanten en samenwerkende partners aan bod, inclusief het bedenken van nieuwe manieren om dingen te doen. Het kan heel verschillend zijn om binnen in een kantoor te werken en buiten in de open lucht.

02

Medische en Paramedische sector

Artsen zijn er berucht om dat ze te maken hebben met stressvolle omstandigheden terwijl ze lange uren werken, vaak ‘s avonds laat en zelfs in het weekend in geval van een noodsituatie of een oproepschema. Veel artsen werken als zelfstandige, wat de administratieve rompslomp nog vergroot.

03

Horecasector

Werken in de horecasector kent verschillende obstakels die vaak om innovatieve oplossingen vragen. Lange dagen zijn geen uitzondering, en je sluit de deur nadat de laatste klant is vertrokken. Jouw bezoekers zijn tevreden en voldaan. Nu is het aan jou om te beginnen met de administratie, het personeelsbeheer, inkooporders en betaling van facturen. Er zijn, gelukkig, Office Angels.

04

Adviessector

Consultants of adviseurs zijn personen die bedrijven bijstaan door hun vaardigheden en ervaring te delen. Bedrijven schakelen consultants in om hen te helpen specifieke uitdagingen te begrijpen en vervolgens met de beste oplossingen te komen. Dit vergt soms een aanzienlijke hoeveelheid voorbereiding. Bovendien gaan freelance consultants zelf op zoek naar nieuwe klanten.

05

Groot -en detailhandel

Onder handel vallen de groothandel, de detailhandel en tegenwoordig ook de ecommerce. Dit is een verkoopgedreven industrie, en afhankelijk van het model, ga je ofwel op zoek naar klanten of laat je consumenten naar jou komen. Hedendaagse handelaren staan niet alleen onder druk van de prijs en een fluctuerende economie, maar ook van opkomende e-commerce platforms, waardoor inventieve oplossingen nodig zijn.

06

Vastgoedsector

Makelaars zijn belast met zowel de in- als verkoop van onroerend goed. Als gevolg daarvan besteden zij veel tijd aan het plannen en opvolgen van afspraken. Bovendien wordt een aanzienlijke hoeveelheid informatie verzameld van het onroerend goed. En de verkoop wordt gevolgd door een heleboel papierwerk tot aan de notaris.

Contacteer ons

Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar tijdens de onderstaande uren.
Bel ons via de Office Angels Hotline +32 15 15 18 60

Maandag
8:00 - 17:00
Dinsdag
8:00 - 17:00
Woensdag
8:00 - 17:00
Donderdag
8:00 - 17:00
Vrijdag
8:00 - 17:00

PRAKTIJKVOORBEELDEN

We hebben verschillende praktijkvoorbeelden uitgewerkt, zodat je je een beter beeld kan schetsen van onze diensten en hoe je deze kan toepassen in je bedrijf.