+3215151860 hallo@officeangels.be

Maak kennis met onze

Training Angels

Laat je werknemers schitteren met een Training Angel

Investeer in de groei en ontwikkeling van jezelf en je team

Als freelancer heb je veel vrijheid en flexibiliteit, en soms kun je je ook eenzaam of geïsoleerd voelen. Hoe zorg je ervoor dat je deel uitmaakt van een team, ook al werk je op afstand of voor verschillende opdrachtgevers? In deze blogpost geven we je enkele praktische tips en advies om je verbonden te voelen met je collega's en samen te werken aan succesvolle projecten.

Training in hard skills of harde vaardigheden

Onze Training Angels kunnen je werknemers helpen de harde vaardigheden te ontwikkelen die ze nodig hebben om te slagen in hun functie. We bieden training in computersoftware zoals Microsoft Excel, Word, SharePoint en andere Microsoft-toepassingen. Onze Training Angels leren je werknemers hoe ze deze programma’s efficiënt en effectief kunnen gebruiken om hun werk te vergemakkelijken en te optimaliseren. 

Heb je andere software die je werknemers onder de knie moeten krijgen? We bekijken samen met jou voor de ontwikkeling en de aflevering van een cursus. 

Zachte Vaardigheden of Soft Skills

Onze Training Angels kunnen je medewerkers ook helpen de soft skills te ontwikkelen die ze nodig hebben om goed samen te werken, te communiceren en te presteren in een professionele omgeving. Onze Training Angels helpen je medewerkers bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, assertiviteit, empathie, creativiteit en andere kwaliteiten die hen succesvol maken in hun functie.

Ontsluit het potentieel van je werknemers

Een Training Angel is een unieke manier om je medewerkers te motiveren, inspireren en ontwikkelen. Je haalt het beste uit jezelf en je team en creëert een positieve en productieve werksfeer. Investeer in de groei en ontwikkeling van je team en ontsluit het potentieel van je medewerkers met een Training Angel.

Wat levert een Training Angel jou op?

  • Investeer in de uitbreiding van kennis van je team.
  • Rust je werknemers uit met de harde en zachte vaardigheden die ze nodig hebben om te slagen.
  • Geniet van een hogere productiviteit en een positieve werksfeer.
  • Motiveer en inspireer je team met creatieve leerervaringen.
  • Je kunt ook een cursus laten maken door onze Training Angels.

Office angels

Office Angels zijn verantwoordelijk voor het verzamelen, organiseren en verspreiden van informatie en documenten binnen een organisatie. Ze helpen leiders en andere teamleden met hun dagelijkse taken en zorgen voor een efficiënte en nauwkeurige administratie.

Maak kennis

Sales angels

Sales Angels helpen jouw klanten bij het kiezen en kopen van artikelen of diensten. Ze zijn klantvriendelijk, spraakzaam, energiek en servicegericht, met als doel de klanten tevreden te stellen en de verkoop te verhogen.

Maak kennis

Web angels

Web Angels maken en beheren websites. Ze zijn verantwoordelijk voor het ontwerp, de functionaliteit en de interactiviteit van een website. Ze doen dit zonder de veiligheid en gebruikerservaring uit het oog te verliezen.

Maak kennis

IT angels

IT Angels werken als systeembeheerder in je bedrijf. Ze kijken naar oplossingen om je werkstromen te automatiseren en zorgen ervoor dat je digitale vrijheid krijgt.

Maak kennis

Marketing angels

Marketing Angels maken reclame voor uw merk, goederen of diensten. Ze onderzoeken de eisen en voorkeuren van de doelgroep, stellen een actieplan op en voeren het uit.

Maak kennis

Training angels

Training Angels maken en geven opleidingen die passen bij jouw situatie. Zij zijn experts in hun vakgebied en helpen jou en je studenten verder.

Maak kennis

Project angel

Project Angels zijn projectmanagers die projecten en evenementen leiden. Zij zijn vooral goed in het communiceren, het creëren van een structuur, het houden van het overzicht en het aansturen.

Maak kennis

HR angel

HR Angels zijn experts die helpen bij het aannemen en evalueren van werknemers. Ze zorgen ervoor dat het HR-beleid en de HR-procedures worden gevolgd op een manier die past bij de cultuur en de doelen van de organisatie.

Maak kennis

Legal angel

Legal Angels bieden begeleiding met betrekking tot wettelijke rechten en verantwoordelijkheden, helpen met de naleving van GDPR-regelgeving en houden zich bezig met het beoordelen en opstellen van contractuele overeenkomsten.

Maak kennis

Business angel

Business Angels spelen een actieve rol bij het vaststellen van bedrijfsdoelen en strategische doelstellingen. Ze bieden suggesties om processen te verbeteren en resultaten te optimaliseren.

Maak kennis

Office angels

Maak kennis

Sales angels

Maak kennis

Web angels

Maak kennis

IT angels

Maak kennis

Marketing angels

Maak kennis

Training angels

Maak kennis

Project angel

Maak kennis

HR angel

Maak kennis

Legal angel

Maak kennis

Business angel

Maak kennis

CONTACTEER.ONS

Waar vind je ons?

Wayenborgstraat 8,
2800 Mechelen
M-V: 8:00 – 17:00

Office Angels Hotline:
+32 15 15 18 60

BTW BE0786.838.363

Copyright © 2024 • Deze beleving werd volledig ontwikkeld door ons eigen team Office Angels.