+3215151860 hallo@officeangels.be

Maak kennis met onze

Sales Angels

Haal het maximale uit je bedrijf met Sales Angels

Professionele binnendienstmedewerkers
om je klanten te helpen

Als freelancer heb je veel vrijheid en flexibiliteit, en soms kun je je ook eenzaam of geïsoleerd voelen. Hoe zorg je ervoor dat je deel uitmaakt van een team, ook al werk je op afstand of voor verschillende opdrachtgevers? In deze blogpost geven we je enkele praktische tips en advies om je verbonden te voelen met je collega's en samen te werken aan succesvolle projecten.

Klantvriendelijk en servicegericht

Onze Sales Angels zijn klantvriendelijk en servicegericht en zorgen ervoor dat je klanten tevreden zijn en de verkoop stijgt. Ze nemen de tijd om je klanten en hun behoeften te leren kennen en gebruiken hun energieke en spraakzame aanpak om ervoor te zorgen dat je klanten tevreden zijn met hun aankoop.

Telefonisch contact met prospects

Onze Sales Angels zijn ook experts in telefonisch contact met je prospects. Ze kunnen offertes opstellen en opvolgen, en ze zorgen ervoor dat je klanten geïnformeerd worden over de producten of diensten waarin ze geïnteresseerd zijn. Dit helpt de klanttevredenheid en de verkoop te verhogen.

Service na verkoop

Onze Sales Angels bieden ook after-sales service om kwaliteit en follow-up voor je klanten te garanderen. Dit zorgt ervoor dat je klanten tevreden zijn met hun aankoop en dat ze terugkomen voor meer. Met onze Sales Angels kun je er zeker van zijn dat er goed voor je klanten wordt gezorgd en dat jouw bedrijf het maximale uit hun aankoop haalt.

Wat levert een Sales Angel jou op?

  • Ontvang gepersonaliseerde, klantgerichte service met Sales Angels
  • Verhoog je omzet en ROI door te profiteren van hun energieke aanpak
  • We zorgen ervoor dat er voor klanten wordt gezorgd vanaf het eerste contact tot en met de follow-up na de verkoop
  • Maak tijd vrij voor jou en je team met de mogelijkheid van Sales Angels om telefoontjes af te handelen en offertes op te volgen
  • Zorg voor klanttevredenheid met professionele after-sales service

Office angels

Office Angels zijn verantwoordelijk voor het verzamelen, organiseren en verspreiden van informatie en documenten binnen een organisatie. Ze helpen leiders en andere teamleden met hun dagelijkse taken en zorgen voor een efficiënte en nauwkeurige administratie.

Maak kennis

Sales angels

Sales Angels helpen jouw klanten bij het kiezen en kopen van artikelen of diensten. Ze zijn klantvriendelijk, spraakzaam, energiek en servicegericht, met als doel de klanten tevreden te stellen en de verkoop te verhogen.

Maak kennis

Web angels

Web Angels maken en beheren websites. Ze zijn verantwoordelijk voor het ontwerp, de functionaliteit en de interactiviteit van een website. Ze doen dit zonder de veiligheid en gebruikerservaring uit het oog te verliezen.

Maak kennis

IT angels

IT Angels werken als systeembeheerder in je bedrijf. Ze kijken naar oplossingen om je werkstromen te automatiseren en zorgen ervoor dat je digitale vrijheid krijgt.

Maak kennis

Marketing angels

Marketing Angels maken reclame voor uw merk, goederen of diensten. Ze onderzoeken de eisen en voorkeuren van de doelgroep, stellen een actieplan op en voeren het uit.

Maak kennis

Training angels

Training Angels maken en geven opleidingen die passen bij jouw situatie. Zij zijn experts in hun vakgebied en helpen jou en je studenten verder.

Maak kennis

Project angel

Project Angels zijn projectmanagers die projecten en evenementen leiden. Zij zijn vooral goed in het communiceren, het creëren van een structuur, het houden van het overzicht en het aansturen.

Maak kennis

HR angel

HR Angels zijn experts die helpen bij het aannemen en evalueren van werknemers. Ze zorgen ervoor dat het HR-beleid en de HR-procedures worden gevolgd op een manier die past bij de cultuur en de doelen van de organisatie.

Maak kennis

Legal angel

Legal Angels bieden begeleiding met betrekking tot wettelijke rechten en verantwoordelijkheden, helpen met de naleving van GDPR-regelgeving en houden zich bezig met het beoordelen en opstellen van contractuele overeenkomsten.

Maak kennis

Business angel

Business Angels spelen een actieve rol bij het vaststellen van bedrijfsdoelen en strategische doelstellingen. Ze bieden suggesties om processen te verbeteren en resultaten te optimaliseren.

Maak kennis

Office angels

Maak kennis

Sales angels

Maak kennis

Web angels

Maak kennis

IT angels

Maak kennis

Marketing angels

Maak kennis

Training angels

Maak kennis

Project angel

Maak kennis

HR angel

Maak kennis

Legal angel

Maak kennis

Business angel

Maak kennis