0800 64 600 hallo@officeangels.be

Almachtige Acceleratie

GOD MODE

God Mode is de ultieme keuze voor ambitieuze ondernemers die het maximale uit hun bedrijf willen halen. Het is meer dan een dienst – het’s een garantie op ongeëvenaarde ondersteuning en groei.

Ontdek de goddelijke kracht van God Mode

GOD MODE ABONNEMENT

God Mode is de ultieme keuze voor ambitieuze ondernemers die het maximale uit hun bedrijf willen halen. Het is meer dan een dienst – het’s een garantie op ongeëvenaarde ondersteuning en groei.

10% korting

God Mode

ALMACHTIGE ACCELERATIE

Opschalen doe je met een heel engelenkoor tot je beschikking.

5.550
4.995
RCloudwerkruimte
RTaakplanner
RAlle diensten
Customer Success Angel

CONTACTEER ONS VANDAAG

GOD MODE IS MEER DAN EEN SUPER ENGEL. HET IS EEN SUPER TEAM

Met God Mode krijg je een team van deskundigen, elk gespecialiseerd in hun vakgebied. Of het nu gaat om administratie, strategie, IT of marketing – je hebt altijd de juiste expertise bij de hand. Met God Mode sta je er nooit alleen voor; je kunt rekenen op een team dat altijd voor je klaarstaat.

VERENIGDE KRACHTEN met God Mode

6 Redenen om te kiezen voor God Mode

Uitgebreide cloudwerkruimte

Profiteer van een geavanceerde digitale omgeving waar je naadloos kunt samenwerken met je team en onze Angels. Deel documenten, communiceer efficiënt en beheer projecten, allemaal op één centrale plek.

Geavanceerde taakplanner

Met ons uitgebreide project- en taakmanagement systeem houd je moeiteloos overzicht over complexe projecten en workflows. Zo blijf je altijd in controle, zelfs als je bedrijf groeit.

Professioneel mailbeheer

Een eigen @officeangels.be e-mailadres met uitgebreide functies voor optimaal mailbeheer. Perfect voor het stroomlijnen van je communicatie en het delegeren van taken.

Toegewijde Success Angel

Je krijgt een vaste Customer Success Angel toegewezen. Deze expert wordt jouw rechterhand, begrijpt je bedrijf door en door en zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Maximale kostenefficiëntie

Profiteer van een ongekende 10% korting op al onze diensten. Deze substantiële besparing stelt je in staat om meer te bereiken met je budget, zonder in te boeten aan kwaliteit.

Ongeëvenaarde flexibiliteit

God Mode past zich naadloos aan jouw behoeften aan. Of je nu plotseling extra mankracht nodig hebt, of je activiteiten wilt uitbreiden naar nieuwe markten – wij schalen moeiteloos mee. Geniet van onbeperkte flexibiliteit zonder extra zorgen.

1
2
3
4
5
6

Wist je dat Office Angels al in hun eerste jaar de prijs voor Beloftevolle KMO heeft gewonnen?