+3215151860 hallo@officeangels.be

5 redenen waarom je voor Billit kiest

Een Office Angel leert een klant werken met Billit. Zo kan de klant zelf zijn facturen opmaken en versturen.

Auteur: Vincent Van Leemputten

Vincent Van Leemputten is ondernemer sinds 2008 en is Aartsengel bij Office Angels, zijn vijfde project. Hij heeft al drie van zijn bedrijven met succes verkocht. In 2023 werd zijn inzet samen met het Office Angels-team erkend toen ze de titel UNIZO Beloftevolle Kmo van Vlaams-Brabant en Brussel wonnen.

08/09/2022

Wat is Billit? Het is een facturatieplatform dat streeft naar maximale digitaliteit, eenvoud in gebruik en met opslag in de cloud. Door dit type opslag is je facturatieproces overal bereikbaar en kan het op laptop, tablet en smartphone worden gebruikt 

Wat is Billit?

Waarom Billit? Billit is een Belgisch product, waaraan Office Angels veel waarde hechten. Andere grote troeven vinden we de gebruiksvriendelijkheid, lage kostprijs en sterke vereenvoudiging van het facturatieproces door veel geautomatiseerde stappen. Van offertes opmaken en inkomende facturen inlezen, opvolgen van betalingen door connectie met je bank, tot afleveren in het boekhoudpakket bij je boekhouder. Billit bevat ook een digitale deurwaarder.  

Billit is geen old-school softwareprogramma dat wordt aangekocht, dient te worden geïnstalleerd en regelmatig updates vraagt, neen het is een steeds up-to-date softwareplatform in de cloud dat je altijd kan bereiken via je browser of App met je eigen login. Billit werkt, onder andere, op basis van je BTW-nummer waardoor registratie automatisch gebeurt na aanmaak van je account. Hoe handig kan het zijn.  

Is het dan wel veilig? Ja absoluut. Enerzijds kan je je data niet verliezen bij eigen computerproblemen, anderzijds is je data onderworpen aan een sterke beveiliging en zijn er meerdere back-ups ter beschikking. Wil je hierover gedetailleerde informatie, raden we aan om een kijkje te nemen in dit document: handleiding Billit.  

Het team achter Billit werkt continu aan nieuwe features en oplossingen. Hiervoor werken ze nauw samen met o.a. boekhouders, klanten en KMO’s. Door dit samenspel kan dit facturatieplatform verder uitgroeien tot een waardevol instrument voor iedere deelnemer en kan elke speler zich beter focussen op zijn eigen vakgebied.  

Voor ons verdient Billit een hoge prijs-kwaliteit score.

Erika • Office Angels

De 5 grote troeven van Billit

Kort samengevat zijn volgens Office Angels dit de vijf grote troeven van Billit: 

  1. Eenvoud staat op de eerste plaats, wat een snel leerproces verzekert. Als ondernemer wil je net meer nuttige tijd besteden.
  1. Billit biedt veel integratiemogelijkheden met andere software. Links tussen jouw bank, boekhoudsoftware, documentverwerking, webshop, tijdregistratie app, e.d. verlopen erg eenvoudig.  
  1. Prijs-kwaliteit is Billit heel interessant. De maandelijkse bijdrage is laag en verwerking van de facturatie gebeurt deels automatisch waardoor meer tijd vrijkomt voor jouw kernactiviteiten.  
  1. Billit is beschikbaar op PC (Windows), Mac (Apple OS) en ze hebben ook een app voor jouw smartphone (iOS en Android). De applicatie wordt uitgevoerd op de meest gangbare browsers zoals Google Chrome, Microsoft Edge (Internet Explorer), Mozilla Firefox of Safari.  
  1. Je krijgt een duidelijk overzicht van je financiële situatie in real time. Zo kun je goed inschatten welk geld beschikbaar is, maar ook in één oogopslag je BTW bijdrage zien voordat je de afrekening ontvangt.

Billit past perfect in het sterk groeiend digitaal tijdperk. Het heeft een duidelijk geschreven handleiding ter beschikking. Echter als ondernemer ben je mogelijks liever met je business bezig, dan het overschakelen naar dit handig facturatieplatform. Wij bij Office Angels begrijpen dit volkomen. Office Angels heeft de know-how over Billit en biedt klantenondersteuning op maat die bij jou past. Zo kan jij je productiviteit verhogen, je administratie uitbesteden en opvolgen waar en wanneer je wil. Geïnteresseerd? Kijk dan op www.officeangels.be/onze-diensten voor wat we te bieden hebben. 

Wist je dat: Wij kunnen jou ook een account maken zodat je het hele pakket gratis gedurende 14 dagen kan testen. Stuur hiervoor een mailtje naar hallo@officeangels.be met het bericht:
ik wil Billit gratis testen.

Geschreven door Erika • Office Angel 

Ongetwijfeld wil je deze ook lezen…

0 Comments

Submit a Comment