+3215151860 hallo@officeangels.be

De 5 voordelen van Teams as a Service (Taas)

Teams as a Service bij Office Angels

Auteur: Vincent Van Leemputten

Vincent Van Leemputten is ondernemer sinds 2008 en is Aartsengel bij Office Angels, zijn vijfde project. Hij heeft al drie van zijn bedrijven met succes verkocht. In 2023 werd zijn inzet samen met het Office Angels-team erkend toen ze de titel UNIZO Beloftevolle Kmo van Vlaams-Brabant en Brussel wonnen.

21/09/2022

Om op de moderne werkplek het maximale uit hun personeel te halen, wenden steeds meer bedrijven zich tot teams as a service (TaaS). Office Angels zijn de eenentwintigste-eeuwse werknemers van het TaaS-model. TaaS is een op abonnementen gebaseerde aanpak die werknemers toegang geeft tot een team van professionals die alles kunnen beheren, van personeelszaken tot kantooradministratie, marketing en verkoop, maar Office Angels zorgen ook voor het maken en onderhouden van websites (Web Angels). Hier zijn vijf voordelen van TaaS:

1. Besparing

TaaS kan bedrijven helpen geld te besparen op personeelskosten. Door niet-essentiële functies uit te besteden aan een team van deskundigen, kunnen bedrijven hun werknemers vrijmaken om zich te concentreren op kerntaken. Daardoor kunnen bedrijven voorkomen dat ze extra personeel moeten aannemen of overuren moeten betalen.

2. Verhoogde productiviteit

TaaS kan de productiviteit van werknemers verbeteren. Als werknemers toegang hebben tot een team van deskundigen, kunnen ze hun werk sneller en efficiënter doen. Dit kan leiden tot een betere winstgevendheid voor bedrijven.

3. Voorkomen van Burn-Outs

TaaS kan stressniveaus voor werknemers verlagen. Door niet-essentiële taken te verzorgen kunnen TaaS werknemers zich op hun werk concentreren en een burn-out voorkomen. Dit kan leiden tot meer tevredenheid en behoud van werknemers.

4. Meer flexibiliteit

TaaS kan de flexibiliteit voor bedrijven vergroten. Met TaaS kunnen bedrijven hun teams naar behoefte op- of afschalen, afhankelijk van hun huidige behoeften. Dit kan bedrijven helpen geld te besparen en wendbaarder te zijn in de huidige, steeds veranderende markt.

5. Blijf de concurrentie voor

TaaS kan bedrijven helpen nieuwe talentpools aan te boren. Door te werken met een team van deskundigen krijgen bedrijven toegang tot vaardigheden en kennis die ze misschien niet kunnen vinden binnen hun huidige personeelsbestand. Dit kan bedrijven helpen de curve voor te blijven en een concurrentievoordeel te behouden.

Conclusie

De taken van vandaag vragen meer en meer gespecialiseerde kennis. Beroep kunnen doen om een team zoals Office Angels is niet alleen kostenefficiënter, maar ook veel productiever. Zo kan je al beroep doen op de skills van een heel Office Angels team voor minder dan de prijs van een voltijdse medewerker. Meer weten? Neem contact met ons op!

Ongetwijfeld wil je deze ook lezen…

0 Comments

Submit a Comment