+3215151860 hallo@officeangels.be

Office Angels: de perfecte oplossing voor drukbezette ondernemers.

Office Angels ondersteunen bedrijfsleiders

Geschreven door Vincent Van Leemputten

21/09/2022

Maak kennis met Office Angels – uw totaaloplossing voor bedrijfskundige ondersteuning

Ben je een drukbezette ondernemer die wel wat hulp kan gebruiken op het gebied van administratie, personeelszaken, marketing, verkoop of webdesign? Zo ja, dan moet je kennismaken met Office Angels – jouw one-stop oplossing voor bedrijfsondersteuning. Wij zijn hybride assistenten die er speciaal zijn om je werk te verlichten en je leven gemakkelijker te maken. Lees verder voor meer informatie over wat we voor je kunnen doen.

Wat we voor je kunnen doen

Bij Office Angels bieden we een breed scala aan diensten om bedrijven in alle soorten en maten te ondersteunen. Of je nu hulp nodig hebt bij de boekhouding of bij het opzetten van de perfecte marketingcampagne, bij ons kun je terecht. En omdat we hybride assistenten zijn, kunnen we zowel persoonlijk als op afstand ondersteuning bieden, afhankelijk van je behoeften.

Dit zijn slechts enkele manieren waarop we je kunnen helpen:

  • Administratieve taken zoals het plannen van afspraken, het boeken van reizen en het opstellen van rapporten.
  • Personeelszaken zoals het interviewen van kandidaten en het voeren van functioneringsgesprekken
  • Marketingtaken zoals het maken van promotiemateriaal en het omgaan met sociale media
  • Verkooptaken zoals leads genereren en deals sluiten
  • Web design taken zoals het bijwerken van je website en het maken van afbeeldingen
Conclusie

Als je op zoek bent naar betrouwbare hulp bij alle aspecten van het runnen van een bedrijf, zoek dan niet verder dan Office Angels. Wij zijn er om je te helpen met alles van boekhouding tot webdesign, en alles daartussenin. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over wat we voor je kunnen doen. We horen graag van je!

Ongetwijfeld wil je deze ook lezen…

0 Comments

Submit a Comment