+3215151860 hallo@officeangels.be

UNIZO Winnaar Beloftevolle KMO 2023 VLaams-Brabant en Brussel

Geschreven door Julie Dens

22/10/2023

We zijn enorm trots en blij om te kunnen aankondigen dat we deelgenomen hebben aan het Unizo Kmo van het jaar 2023-traject, op aanraden van een bevriende ondernemer, die ons nomineerde voor Beloftevolle Kmo 2023.

Het was een spannende en leerrijke ervaring om onze CEO, Vincent Van Leemputten, te zien presenteren voor een jury van 10 experts in Leuven. De jury bestond uit partners en vorige laureaten van deze prestigieuze award. Na een week vol spanning kregen we het fantastische nieuws dat Office Angels geselecteerd werd als laureaat, samen met 2 andere toppers uit Vlaams-Brabant, Castbikes uit Ternat en Megacharge uit Vilvoorde.

Op donderdag 19 oktober werden we officieel gehuldigd op het Feest van de Ondernemers in Glabbeek. We werden trotse winnaar en Office Angels mag zich nu een jaar lang Winnaar Beloftevolle Kmo van het jaar 2023 van de regio UNIZO Vlaams-Brabant en Brussel noemen.

©Caroline Dupont Photography

Lees hieronder het persbericht van UNIZO

UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel maakte donderdagavond 19 oktober de winnaars van de KMO van het jaar 2023 en Beloftevolle KMO van het Jaar 2023 bekend. BuildUp uit Aarschot mag zich een jaar lang provinciaal KMO van het Jaar noemen. Office Angels uit Zemst gaat naar huis met de titel beloftevolle KMO van het Jaar. BuildUp stoot zo door naar de nationale verkiezing waar het samen met de 4 andere provinciale winnaars meedingt naar de nationale titel KMO van het Jaar 2023.

©Caroline Dupont Photography

Office Angels uit Zemst werd verkozen als provinciale ‘Beloftevolle KMO van het Jaar 2023’. Office Angels heeft een uniek ecosysteem dat kleine kmo’s helpt groeien en bloeien. Het team van Office Angels biedt betaalbare ondersteuning aan ondernemers die zich willen focussen op hun corebusiness. Dat doen ze in verschillende domeinen, gaande van office management, sales, website-beheer, IT, marketing, trainingen, project-beheer, hr, legal tot en met het bewaken van je bedrijfsdoelen.

Elke Tielemans: “Met een goed onderbouwd businessplan en een heldere strategie gericht op kleine ondernemingen zet het bedrijf van Vincent Van Leemputten een duidelijke koers in. Door de ruime ondersteuningswaaier worden bovendien lange termijn relaties opgebouwd en is de klantenportefeuille op korte tijd flink aangegroeid. De abonnementsformules sluiten hierop aan en dragen bij aan de gezonde cashflow van het bedrijf. De fundamenten zijn er om de nationale en internationale ambities verder waar te maken.”

Nationale titel

Met deze jaarlijkse erkenning wil UNIZO gedreven ondernemers en straf ondernemerschap in de kijker zetten en belonen. Een professionele expertenjury beoordeelde de kandidaten op diverse domeinen van het ondernemerschap, zoals financieel beleid, marketing & communicatie, innovatie, (ambitie voor) internationaal ondernemen, personeelsbeleid, energie & milieu én ondernemingszin.

Elke Tielemans: “Met de verkiezing ‘KMO van het Jaar’ erkennen we niet alleen het ondernemerschap van de winnaars, maar benadrukken we in het algemeen ook het belang van kleine en middelgrote ondernemingen voor onze Belgische economie. Ze zijn flexibel, innovatief en cruciaal voor onze welvaart. Dat verdient erkenning.”

De provinciale KMO van het Jaar, BuildUp, neemt nu deel aan de race naar de nationale titel. De jury maakt hun beslissing bekend op het UNIZO Topseminar op 29 november in Oostende.

Ongetwijfeld wil je deze ook lezen…

0 Comments

Submit a Comment