+3215151860 hallo@officeangels.be

Verhoogde kostenaftrek van 120% voor e-facturatiesoftware

Vrouw met engelenvleugels verstrengeld in administratieve chaos, symboliseert Office Angels die orde schept.

Geschreven door Vincent Van Leemputten

22/02/2024

Wist je dat de overheid nu een gigantische duw in de rug geeft aan bedrijven die hun facturatie willen digitaliseren? Jawel, je leest het goed! Er is nu een verhoogde kostenaftrek van maar liefst 120% voor e-facturatiesoftware. Dat is zeg maar, een financieel duwtje om eindelijk die overstap te maken naar een digitale manier van werken. En wie houdt er nu niet van een beetje besparen, vooral als het ook nog eens goed is voor onze planeet?

Bij Office Angels zijn we helemaal opgewonden over dit nieuws! We zijn altijd op zoek naar manieren om het leven van ondernemers makkelijker en hun bedrijven efficiënter te maken. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet minder papierwerk en snellere processen? Plus, het is ook nog eens beter voor het milieu. Minder papier betekent minder bomen kappen, en dat is iets waar we allemaal achter kunnen staan, toch?

Nu denk je misschien: “Dat klinkt allemaal geweldig, maar ik ben niet echt een techneut… Kan ik dat wel?” Geen zorgen! Dat is precies waar wij bij Office Angels voor zijn. We helpen je niet alleen bij het kiezen van de juiste software die bij jouw bedrijf past, maar we zorgen er ook voor dat de overstap zo soepel mogelijk verloopt. Je hoeft echt geen IT-genie te zijn om hiermee aan de slag te gaan, beloofd!

Dus, wat denk je ervan? Klaar om samen met ons de stap te zetten naar een efficiëntere, snellere en groenere toekomst? Laten we samen de voordelen van digitale facturatie ontdekken en gebruikmaken van deze fantastische kans die de overheid ons biedt. Het is tijd om vooruit te gaan, en met Office Angels aan je zijde is het een fluitje van een cent! Kom op, laten we deze kans grijpen en samen werken aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Ongetwijfeld wil je deze ook lezen…

0 Comments

Submit a Comment